Resultaten voor workshop koe schilderen

 
workshop koe schilderen
WORKSHOP KOE TIP Originele, hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Iedereen maakt zijn of haar persoonlijke koe in een geheel eigen design. Iedere koe zal dus uniek worden. Optie 2: Workshop grote koe beschilderen. Deze grote koe is ongeveer 1 meter hoog en 125, meter lang. Tijdens de workshop schilderen alle deelnemers gezamenlijk deze koe.
WORKSHOP KOE TIP Voor meer dan 100 vrijgezellen uitjes en teamuitjes Workshopevents.
Verrassing voor Elly Workshopevents te Dordrecht Workshop koe beschilderen 2 personen vrijdag 22 mei 2015 Cijfer 90., Hollandser kan niet: Koeien schilderen! Teamuitje CAK CAK te Den Haag Workshop koe beschilderen 15 personen dinsdag 26 mei 2015 Cijfer: 80., We hebben ons enorm vermaakt met de koeien beschilderen!
Koe schilderen koeschilderij. Workshop op de boerderij. Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
De workshop vind plaats op de voergang in de stal tussen jullie loeiende modellen! Jullie kiezen een afbeelding en gaan vanuit een schets en zeer deskundige begeleiding beginnen met jullie eigen unieke koe met een spetterende zelfgekozen kleur achtergrond. Dit alles wordt stap voor stap uitgelegd.
Workshop koe of geit schilderen Taribush uitjes.
Workshop koe of geit schilderen. onder begeleiding van een kunstenaar. Een bonte of een met een sik? Deze workshop wordt gehouden in de stallen of lekker buiten in het weiland van de Taribush Boerderij nabij Wijster óf in de natuur bij onze geiten in Lheebroek.
Koeien Beschilderen Workshop.
Geslacht of leetftijd maakt niet uit, een koe beschilderen kan iedereen! Tijdens deze workshop gaat iedereen zijn persoonlijke papier maché koe beschilderen. Met een ruim assortiment van kleuren en stijlen is het voor iedereen mogelijk een unieke koe te ontwerpen.
koe schilderen.
Geïnspireerd door de vele koeien, die jullie onderweg vast zijn tegengekomen in de mooie, groene omgeving van Parkhoeve de Middelt, maken jullie je eigen kunstkoe tijdens de workshop koe schilderen. Leef je uit tijdens het verven en ga na afloop naar huis met een kunstzinnige koe.
Workshop koe schilderen in Noord Holland.
Koeien zijn geweldige dieren om te schilderen en ze zijn ontzettend populair. Bij de workshop koe schilderen gaat iedereen naar huis met een prachtig schilderij van een koe. Een leuke workshop om te doen met een grote groep vrienden of collegas, maar alleen inschrijven kan natuurlijk ook.
Koeien beschilderen Workshop Fundustry Events.
Kies uit ons ruime assortiment van kleuren en stijlen en ontwerp een unieke koe. Deze workshop is uitermate geschikt voor allerlei soorten uitjes, zoals vrijgezellenuitjes of vriendinnenuitjes. De papier maché koe is 35 centimeter en iedereen beschildert deze naar eigen wens.
Koe schilderen tekenen.
Uniek arrangement voor uw bedrijfsuitje, vriend en vriedinnengroep! De Vechtdal Hoeve in Arriën biedt u een uniek arrangement: een workshop koe-tekenen en schilderen èn een Koe safari door de unieke kudde Brandrode Runderen in het Vechtdal. De workshop staat onderleiding van Jeroen Bijl van Atelier Achteresch.

Contacteer ons