Meer resultaten voor workshop schilderen apeldoorn

 
workshop schilderen apeldoorn
Royal Talens Creatieve Workshops Apeldoorn Schilderen Tekenen, Apeldoorn DagjeWeg.NL DagjeWeg.NL.
Boek een rondleiding en ontdek hoe fine art verf op ambachtelijke wijze wordt gemaakt. De oude fabriek van Koninklijke Talens aan de Sophialaan in Apeldoorn ligt op nog geen vier minuten lopen vanaf Centraal Station Apeldoorn. Hier vind je ook het Royal Talens Experience Centre, waar je meer ontdekt over grote verfmerken als Rembrandt en Van Gogh en waar je creatieve workshops kunt volgen. Onder begeleiding leer je schilderen of tekenen met professionele producten. Leuk voor een kinderworkshop, afdelingsuitje, familiedag of bijvoorbeeld een workshop voor senioren.
Jacksart Kunst en schildersworkshops in Apeldoorn Jacksart.
Op maandag 4 januari vond traditioneel de eerste Apeldoornse nieuwjaarsreceptie voor het bedrijfsleven plaats. Hoogtepunt van de avond is traditiegetrouw de uitreiking van de Marialust Award voor beste. Workshop voor bedrijven. Christiaan Geurtsweg 12. 7335 JV Apeldoorn. Volg Jacksart op.:
Workshops in Apeldoorn Uitjes in Apeldoorn.
Workshop wikkelarmband maken. Workshop windlicht beschilderen. Workshop glaskralen maken. Workshop sieraden maken. Workshop sieraden maken de luxe. Workshop porselein schilderen. Boetseer elkaars hoofd. Dansen, acteren en muziek in Apeldoorn. Samen een cd opnemen. Zing en Swing. Ritme van het team.
Gooien met verf bij Jack's' Art in Apeldoorn. Lekker vies worden!
Lifestyleblog met een humoristische twist. 05 jun Gooien met verf bij Jacks Art in Apeldoorn. Geplaatst op 1946h: in Lifestyle door Kiki 4 Reactie's.' Van mijn lieve vriendinnetje kreeg ik een workshop schilderen bij Jacks Art in Apeldoorn. Maar wat vond ik er eigenlijk van?
Workshops Jacksart.
Jacksart biedt u naast de particuliere workshops ook bedrijfsuitjes. Een creatieve happening en doelgerichte. belevenis voor uw team of werknemers. Stimulerend en motiverend, voor teambuilding én ontspanning. Agenda Particuliere Workshops. Workshop voor bedrijven. Christiaan Geurtsweg 12. 7335 JV Apeldoorn. Volg Jacksart op.:
Homepage.
Workshop Atelier Apeldoorn! Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen, maar tevens organiseren wij workshops, arrangementen en personeelsuitjes voor bedrijven. Ook voor een origineel vrijgezellenfeest kan je bij ons een fantastische avond of dag organiseren.
Atelier.
Je bent van 10.00 tot ca.15.00 uur aan het schilderen met acrylverf aan een schilderij in jouw kleuren en naar jouw wensen. Je werkt in een kleine groep en tussendoor krijg je een heerlijke lunch aangeboden. Kosten 9500, inclusief alle materiaal e.d. formaat doek 100x100 normaal kleiner mag. Bekijk de foto's' van deze workshop die in januari is gehouden op de facebookpagina van Atelier De Bonte Ezel!
SIMON VAN DER WEERD workshop schilderen Schilderijen Simon van der Weerd.
Naast het maken van vrij werk en het schilderen in opdracht geef ik regelmatig workshops en seminars door heel NL. Wat zeggen mijn klanten? Simon vertelt met veel passie over zijn vak en geeft veel uitleg en begeleiding. De resultaten zijn super, je hebt hoe dan ook iets moois om mee naar huis te nemen, en het proces om dat te maken is ook nog eens heel leuk! Echt een aanrader dus. Wat een super leuke dag is Dit! Simon vertelt met zoveel passie over het vak, dat je niet anders kunt dan aandachtig luisteren en vervolgens ook nog eens iets heel moois maken. Wij zijn dan ook zeker van plan nog eens te komen voor een workshop! If you are interested in Simon van der Weerd paintings or if you have a question or a remark based on what youve seen on this website, you can contact Simon to make an appointment to visit the showroom or studio in Apeldoorn.
Creatieve Workshops Happy You Apeldoorn.
Workshop Zeep gieten en zeepketting 29.95. Workshop Basic Handlettering 29.95. Workshop Memobord maken en pimpen 29.95. Workshop Etagère maken en pimpen 29.95. Workshop Shadowpainting 29.95. Workshop Servies beschilderen 29.95. Workshop Hollandse Klompen pimpen 29.95. Workshop schaal/dienblad Mozaïek 34.95. Workshop Ibizatas pimpen 34.95.
Atelier 33 Lia van der Burgt.
materialen en lunch. Workshop Schilderen op raamfolie. zaterdag 25 november. 9.30-16.00 uur l Kosten 95, incl. materialen en lunch. Voor de workshops geldt een minimale deelname van 4 personen. Heb je speciale wensen voor een workshop op maat en/of op locatie? Aarzel niet en neem even contact op, dan bespreken we de mogelijkheden! Lia van der Burgt Agenda: exposities 2017. ORPHEUS l Duo Expositie. mede exposant Astrid Uffkes. mei t/m augustus 2017. Locatie: Theater Congres ORPHEUS, Churchillplein 1 Apeldoorn.

Contacteer ons