Zoeken naar workshop schilderen eindhoven

 
workshop schilderen eindhoven
Workshop tekenen en schilderen Eindhoven Carolien de Brouwer.
voor bedrijven en particulieren, vrienden en vriendinnen in Eindhoven. Carolien organiseert naast de reguliere schilderles ook workshops tekenen en schilderen voor losse eenmalige groepen. Deze workshop is zeer geschikt voor bedrijven. De workshops worden op locatie of in mijn atelier georganiseerd vanaf 4 personen.
Beeldende kunst, Info, Cursussen Workshops, CKE.
Zo is er de Talentklas Beeldend voor eigenzinnige, talentvolle jongeren van 12 tot 17 jaar die creatief durven zijn, hun ideeën willen verbeelden en openstaan voor inspiratie. Binnen het project KunstKlas werken we samen met het Sint-Joriscollege, de enige erkende cultuurprofielschool in Eindhoven.
Naamloos document.
Aanbieding van de maand maart: bus fixativ spray 400ml. Doe mee; de cursussen zijn voor iedereen. Als je nu inschrijft ontvang je een stevige metalen tafelezel. Elke leerling ontvangt ook een gratis proefles voor een kennis. EXPOSITIE schilderijen Annemie van de Ven.
Schilderles Eindhoven Carolien de Brouwer.
View all posts. Workshop Linoleum Eindhoven. 24 januari 2017 Carolien. Op woensdagavond ben je welkom op de schildercursus in Eindhoven. Je kunt bij mij lessen volgen of open atelier. Bij het open atelier kun je vrij komen schilderen en is er begeleiding wanneer je dit nodig hebt.
Tekenen en Schilder cursus Eindhoven voor beginners en gevorderden.
The Seasons Art Class is een perfecte manier om nieuwe technieken te leren, waar u uw hele leven plezier van gaat hebben. Het is ook een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten in Eindhoven en het wordt beslist een leuke ervaring die u nooit zult vergeten en voor altijd koesteren! Alle volwassenen, jong en oud zijn welkom. Bel nu voor informatie over datums, cursusgeld en aanmeldingen op: 040-4020996. Stap voor stap, we maken het heel makkelijk voor u. We passen de teken en schilderlessen aan de wensen van de cursisten en geven u alle hulp die u nodig heeft om uw artistieke vaardigheden verder te ontwikkelen. Het lesprogramma is heel interessant, zeer uitgebreid en leuk. Gedurende14 weken zullen we vier verschillende mediums onderzoeken.: potloodtekenen, oliepastelkrijt en de bijbehorende technieken, schilderen en mengen met aquarelverf en acrylverf.
De workshop naaktmodel schilderen voor een pikant vrijgezellenfeest!
De workshop naaktmodel schilderen: voor een pikant vrijgezellenfeest! Zijn jullie op zoek naar een pikante activiteit voor een hilarisch vrijgezellenfeest in Eindhoven? Dan is de workshop naaktmodel schilderen zeker iets voor jullie! Jullie worden ontvangen op onze sfeervolle locatie in het centrum van Eindhoven.
Dikke Dames schilderen Workshop Artpub.
Dikke Dames Schilderen workshop. Wist je dat je deze schilderijen ook zelf kunt maken? Een nieuwe manier van creatief uitgaan. Het is het nieuwe concept van Artpub en ze organiseren verschillende schilderworkshops op locatie en daar zitten geregeld een workshop Dikke Dames schilderen tussen.
Abstract Schilderen Workshops Schildercursussen in Eindhoven.
Even helemaal tijd voor jezelf met je wekelijkse schildercursus in Eindhoven. Laat je inspireren door abstract schilderen, intuïtief of vrij schilderen. Nieuwsgierig naar iets anders of lekker een dagje aan iets doorwerken? Bekijk het aanbod van 1-2 daagse schilder workshops met een speciaal thema.
Jolanda Kops Cursus / Open atelier schilderen in klein groepsverband in Eindhoven.
Toggle navigation Jolanda Kops Cursus / Open atelier schilderen in klein groepsverband in Eindhoven. Portret in opdracht. ADRES / MAIL / TEL. Creatieve workshops, cursussen creatief schilderen. Sinds enkele jaren is het mogelijk bij Jolanda in het atelier te schilderen in klein groepsverband.

Contacteer ons