Zoeken naar workshop schilderen nijmegen

 
workshop schilderen nijmegen
ZaadeL Makerij NijmegenCURSUS TEKENEN en SCHILDEREN ZaadeL Makerij Nijmegen. CURSUS TEKENEN en SCHILDEREN ZaadeL Makerij Nijmegen.
Medemakers van ZaadeL. CURSUS TEKENEN en SCHILDEREN. Deze cursus tekenen en schilderen biedt een afwisseling in het werken met zeer uiteenlopende teken en schildersmaterialen. Aan de hand van leerzame opdrachten kan zowel een beginner als de meer gevorderde zijn teken en schilderstechnieken verder ontwikkelen.
schilderen
Schildercursus Nijmegen Atelierbergendal.
Atelier Berg en Dal verzorgt voor u groepsactiviteiten b.v. personeelsactiviteiten of verjaardagen. Tekenen en schilderen in samenwerking met TINT. Locatie: Jan de Wittstraat 2 te Nijmegen. Cursus Model en portrettekenen en schilderen. 1 Keer per twee weken op de woensdagavond.
adidas
TINT teken en schilderschool Nijmegen.
Werkplaats de Witt. Het nieuwe seizoen bij TINT teken en schilderschool Nijmegen is weer begonnen. In het GROOT ATELIER van Werkplaats de Witt geven de ervaren docenten/beeldend kunstenaars Christine Elkhuizen en Noëlle Koppers teken en schildercursussen voor beginners en gevorderden. Gastdocent Elly van Rossum geeft op woensdagavond een cursus modeltekenen en schilderen.
taxi
ZaadeL Makerij Nijmegencursus portret schilderen nijmegen ZaadeL Makerij Nijmegen. cursus portret schilderen nijmegen ZaadeL Makerij Nijmegen.
Aan de orde kunnen koment: het tekenen van de juiste verhoudingen, schetsen met houtskool en inkt, impressies schilderen met diverse verf soorten, realistisch werken met acryl olieverf. Realistische en/of expressieve stijlen worden in verschillende materialen, zoals bijvoorbeeld acrylverf en olieverf, uitgewerkt.
Workshops en cursussen in Nijmegen Cursussen-en-workshops.nl.
Workshop Mozaieken In deze workshop kun je kiezen uit een spiegel, dienblad, of zilveren schaal, deze ga je met kleine stukjes tegel mozaieken. We hebben tegels in alle kleuren van de re. Bij Atelier Luna in Nijmegen kun je leuke creatieve workshops en cursussen volgen! Onder andere sieraden maken, mozaïeken, schilderen en servies versieren.
Tekenen en schilderen.
Abstract schilderen lijkt zo makkelijk, maar toch is het niet altijd eenvoudig om juist dat te schilderen wat je niet kunt herkennen en dat maakt abstracte kunst mooi, interessant. In deze workshop gaan Lees meer. Cipresstraat 154 in de Ark van Oost 6523 HR Nijmegen.
ZaadeL Makerij Nijmegencreatieve WORKSHOPs nijmegen ZaadeL Makerij Nijmegen. creatieve WORKSHOPs nijmegen ZaadeL Makerij Nijmegen.
Graag maken we een programma op maat: aangepast aan uw wensen, groepsgrootte, budget en bedoeling van de workshop. De workshops worden bij ZaadeL Makerij in het atelier/werkplaats gegeven of kunnen eventueel op locatie plaatsvinden. We geven workshops tekenen en schilderen en workshops metaalbewerking.
Schilder workshop Nijmegen by Workshops4you. De leukste workshops in alle categorieën.
Voor een Schilder workshop in Nijmegen gaat u naar Workshops4you. De leukste workshops in een creatief uitje! Schilderen, Graffiti, Glas Fusion, Kop kleien, Bier brouwen en proeven, Wijn proeven, Chocolade, Pesto en Tapenade, Koken in onze kookstudio, en nog veel meer het kan allemaal!
Bij Atelier Luna in Nijmegen volg je de leukste creatieve workshops!
Luna heeft voor ieder wat wils. Scroll naar beneden voor meer informatie, of kies een optie uit het menu. Atelier Luna ligt in het hartje van Nijmegen aan de Tweede Walstraat, nabij het winkelcentrum van Nijmegen en in de directe omgeving van veel leuke cafés.

Contacteer ons