Resultaten voor schilderijen verkopen

 
schilderijen verkopen
WGR / Geld verdienen met schilderen? forum.fok.nl.
Zijn er hier ook Fokkers die schilderen en succesvol kleinschalig schilderijen verkopen en mij kunnen vertellen hoe dit te beginnen? Ik heb welleens wat gemaakt voor familie vrienden en bekenden, maar niet zo vaak. Mijn grootste verkoop was 30 Euro voor 1 schilderij.
Schilderijen verkopen. Hoe pak je dat aan? Jurjen Ruben Schilderijen.
Echter, het is veelal loon naar kunstwerken. Naar de sectie over het online verkopen van schilderijen. Offline schilderijen verkopen. Er zijn een verschillende opties om jouw schilderijen offline te verkopen. Hieronder bekijken we een aantal opties. Jouw schilderijen verkopen via een galerij.
Kunst Schilderijen Abstract Marktplaats.nl.
Het werk is gekocht bij catherina te. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Heidweiller Burned Umber 70 x 125cm. George heidweiller city scape serie burned umber gemengde techniek op doek uit 2008 onbeschadigd en onaangetast door zonlicht. Voorzien van baklijst. Hans Boomsma de Joker schilderij. Hans boomsma 1987 de joker. Acryl op canvas. S A L E: PURE-SIMPLY Houtsnijwerk wanddecoratie paneel 897. Let op: u kunt alleen contant afrekenen bij ons. S a l e: prachtig pure simply houtsnijwerk wandpaneel uit teak hout gesneden waar het natuurlijke element van het hout en de nerf te zien is in black whitewash. Meerdere maten en kleuren op voorraad die zijn te bezichtigen bij ons in de showroom. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Atelierverkoop Abstracte Schilderijen Tot 80% Korting.
schilderijen verkopen.
Alberts en Dispo. Alle 3 vrij grote doeken met een antieke lijs eromheen. Ik wil ze graag verkopen maar weet niet hoe. Graag jullie advies? Reageren Reageren met quote Tweet Deel op Facebook. Re: schilderijen verkopen. 23 January 2013 1802.:
Notarishuis Arnhem.
Wilt u een collectie te gelde maken, een schilderij, sieraad of meubelstuk verkopen, of een complete inboedel opruimen, dan is veilen bij Notarishuis Arnhem de aangewezen weg. Dagelijks kunt u, op afspraak, in Duiven terecht om goederen in te brengen, die bij ons met veel aandacht en zorg worden omgeven. Dat geldt niet alleen voor de deskundige taxatie, maar ook voor eventueel transport, opslag en bezemschoon opleveren van een woning. Notarishuis Arnhem draagt zorg voor de verzekering van uw objecten gedurende transport en opslag. Als het om grotere objecten, zoals meubelen en grote schilderijen gaat, komen we ook bij u aan huis om uw inbreng kosteloos en vrijblijvend te taxeren.
Jouw betaalbare kunst verkopen Betaalbarekunst.nl.
Hierbij moet je je vooral afvragen: wil ik 5 kunstwerken verkopen voor 300 euro per stuk of 1 van 1500? Met 10 schilderijen heb je meer werk en kosten, maar ook meer plezier en naamsbekendheid. Als betaalbare kunstenaar zul je daarom een slimme afweging moeten maken tussen tijd, kosten en opbrengsten.
Q: Schilderijen verkopen? Hoe, wat waar?
En zoals vele weten is een gallerij huren ook niet de ideale oplossing. Dus vroeg ik me af welke wegen en manieren er nog zijn om schilderijen te verkopen. Ik dacht aan Ebay, maar via Ebay een schilderij kopen lijkt me ook niet heel populair. Wat zijn nog manieren om schilderijen te verkopen?
Kunst verkopen als twintiger, hoe pak je dat aan? NRC.
Onbeperkt nrc.nl Alle abonnementen. Je bent ingelogd als: Uitloggen. Je bent niet ingelogd Inloggen. Kunst verkopen als twintiger, hoe pak je dat aan? Een beginnend galeriehouder 29 en een doorbrekende kunstenaar 23 zorgen dat ze opvallen tijdens de belangrijkste modernekunstbeurs van Nederland.
Schilderijen verkopen Online kunst galerie.
Indien u zelf een kunstenaar bent, moderne kleurrijke schilderijen maakt en deze werken graag wil verkopen neem dan ook contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bent u verzamelaar van kleurrijke moderne kunst en wilt u schilderijen verkopen, ook dan willen wij graag met u in contact komen.
Online Kunstgalerie Schilderijen verkopen, originele kunstwerken en fijne-kunstprints aankopen op Artmajeur.
Gemeenschap Aankondigingen, Agenda, Forum. Verkopen op Artmajeur. Wat is Artmajeur? Gemeenschap Aankondigingen, Agenda, Forum. Ontmoet 128.020 hedendaagse kunstenaars en koop direct van hun. Meld je gratis aan. Online Kunstgalerie Koop en verkoop kunst online. Blader door miljoenen originele kunstwerken: schilderijen, fotografie, beeldhouwkunst en prints van hoge kwaliteit van gevestigde en opkomende kunstenaars!
KUNSTmarktplaats.nl.
Via KUNST marktplaats.nl kunnen KUNST enaars, particulieren en galerie├źn hun KUNST te koop aanbieden met een minimale prijs van 25000, voor schilderijen. Het is zeer eenvoudig om een advertentie te plaatsen. De koper neemt direct contact op met de adverteerder. Er is geen commissie. Heel gemakkelijk ONLINE KUNST kopen en verkopen.

Contacteer ons