Meer resultaten voor keramiek schilderen workshop

 
keramiek schilderen workshop
Workshop servies schilderen.
Maak een uniek beschilderd servies met deze creatieve workshop. Met een workshop servies of keramiek schilderen ga je aan de slag met speciale verf een tegel, bord, schaal of zelfs een heel servies. Absoluut een creatieve workshop waarbij je in aanraking komt met de speciale technieken van het servies schilderen.
Keramiek schilderen met glazuur, bekers, tegels of ander keramiek, mogelijk in Wageningen, Tilburg of op lokatie.
Koffie/thee en cake, digitale foto's' van het verloop van de workshop. Voor elke deelnemer een beker of tegel, ander keramiek in overleg mogelijk. Naaktmodel schilderen op keramiek. Schilderen op dinerborden met glazuur, in dit geval is de vrijgezel het model.
WORKSHOP SERVIES BESCHILDEREN TIP Originele, hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Na het schilderen hoeft het servies alleen nog afwasbestendig gemaakt te worden, dit doen we door het servies af te bakken. Wij geven na afloop van de workshop een beschrijving mee hoe je zelf thuis het servies kan afbakken in de oven.
Hou van Blauw keramiek schilderen.
Lijkt het je leuk om eens keramiek te beschilderen bv een bordje, beker of vaasje, maar vind je 3 lessen te veel kom dan een workshop volgen. Heel gezellig met het gezin of met je vrienden. We werken met een overtrek techniek, dus je zou zelfs een eigen plaatje mee kunnen nemen. Er is plaats voor 10 personen, dus 2 gezinnen kan ook. Maak er een leuk dagje Den Haag van.2 uur schilderen en daarna naar het centrum, een museum of naar Scheveningen.
Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag.
Creatief, laagdrempelig, ongedwongen, met een swingend of zwoel muziekje op de achtergrond tijdens de workshop en super smakelijk smullen. Want de workshop is inclusief koffie, thee, ice-tea, wat lekkers bij de koffie en nog vele andere snoeperijen! Tevens mogelijkheden voor extra arrangementen zoals een High Tea, of een aangeklede borrel. Zie hiervoor: Prijzen en arrangementen op de website. voor vrouwen, maar ook een Maidenparty of een babyshower. De tip van deze eeuw: Trouw niet voor je 40 bent, maar. maar ook teambuilding, personeelsfeest of jublieum. Het bedrijfsuitje bij de zus van Tante Til kent verschillende mogelijkheden. Deze pagina mag alleen gelezen worden door familiefreaks! Je kent ze wel die mensen die geen dag zonder hun familie kunnen. In je Uppie! is een speciale avond voor de wat kleinere gezelschappen. In je Uppie! of met je buurvrouw, of. Alle kunstenaars met, maar zeker ook zonder talent zijn van harte welkom om een persoonlijk kunstwerk te komen schilderen op aardewerk.
Huiskameratelier Servies beschilderen.
Bovendien is het een slimme activiteit; je bent een paar uurtjes zoet, je hoeft misschien niet meer op zoek naar een cadeau en het servies is als normaal bruikbaar. Partyworkshop voor groepen. Hoe werkt nou zo'n' workshop? Een korte schets. Individueel schilderen: afhankelijk van het budget dat je gaat besteden kun je serviesdelen uitzoeken.
Servies beschilderen workshop GrachtenAtelier Utrecht.
20 februari 2018. Om Bob Ross te schilderen, moet je Bob Ross worden. GrachtenAtelier 1 november 2016. Joepie we staan op de tweede plaats! VBLH blijvenduimen Leonie Wiebe 15 augustus 2016. Evaluatie Italiaans koken Datum workshop: 11/8/16 Naam: N200.com Wat vond je van het contact voorafgaand aan de workshop?
Diedel" Dumpie, workshops, kinderfeestjes en groepsuitjes."
Laat u niet afschrikken door alle termen; Allles gaat stap voor stap. En als er iets fout gaat, kunt u er overheen schilderen zonder. dat u het nog ziet. Een persoonlijker cadeau kunt u uzelf niet geven; kleuren die in het. interieur passen, beeldjes aangepast aan seizoen of gebeurtenis. U zult het zien; keramiek beschilderen is een fantastische hobby! Workshop / cursus.
Keramiek Atelier Patty Schilder.

Contacteer ons