Resultaten voor porselein schilderen workshop

 
porselein schilderen workshop
Workshop beschilderen van porselein, voor groepen zoals vrijgezellenfeest, kinderfeestje en vriendinnendag en individuele workshops bij Swiethart te Weert.
Workshop Porselein beschilderen als vrijgezellenfeest. Voor een echt origineel vrijgezellenfeest kies je voor een workshop Porselein beschilderen. Samen met de aanstaande bruid gaan jullie porselein beschilderen. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een bruidsschat schilderen: iedereen beschildert een onderdeel van bijvoorbeeld een theeservies of tapasservies voor de bruid.
Workshop Servies schilderen ongewoonbijzonder.
Kom servies schilderen bij Ongewoonbijzonder in Heerlen. Deze workshop is 1 les in de avond, en duurt ca. Deelname aan deze workshop is maximaal 20 personen of minder. Wij vullen het aantal deelnemers zelf in. Kennis van tekenen is niet nodig voor deze workshop.
Workshop servies schilderen Workshops in Drenthe Jouw Workshops.
Vaak" geïmiteerd, nooit geëvenaard" Workshop servies schilderen. Je hoeft geen talent te zijn in het tekenen of het schilderen, iedereen kan het! Je mag gebruik maken van onze voorbeelden en sjablonen of zelf iets bedenken. Aan het begin van de workshop laten wij je verschillende mogelijkheden zien.
Beschilderen van porselein, lessen, workshops, vrijgezellenfeest, kinderfeestje, persoonlijke cadeaus van beschilderd porselein bij Swiethart te Weert.
Wil je dus ook porselein leren beschilderen op professionele wijze en met professionele materialen, volg dan een workshop of schrijf je in voor een lessenreeks bij atelier Swiethart. Ben je op zoek naar een persoonlijk, handbeschilderd cadeau, kijk dan bij persoonlijk cadeau.
Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag.
Alle kunstenaars met, maar zeker ook zonder talent zijn van harte welkom om een persoonlijk kunstwerk te komen schilderen op aardewerk. Veel voorbeeldmateriaal en minstens 50 tinten verf zijn aanwezig! Last but not least: jullie gastvrouw, de zus van tante Til, heet eigenlijk Maggie en begeleidt deze creatieve workshops porselein beschilderen met elan, humor en easy going gastvrijheid in een zeer bijzondere artistiekerige ambiance!
Porselein-Marjits.nl.
Mocht je zin en tijd hebben om gezellig weer eens een workshop te komen doen in dit voorjaar, dan staan hieronder de datums van de nieuwe workshops. Zit er niks bij wat je leuk vindt en zou je zelf je eigen idee willen schilderen op porselein, dan kan dat ook in overleg dit ivm de tijd of het haalbaar is in een halve of in een hele dag.
Workshop servies schilderen.
Creatieve workshops Workshop servies schilderen. Voor creatieve workshops ben je bij ons aan het juiste adres. Midden in het centrum van Den Bosch vind je een creatieve winkel waar je ook zelf aan de slag kunt tijdens een workshop servies schilderen.
Workshop Porselein beschilderen Freubelstudio Janita in Borger.
Tijdens de workshop porselein schilderen kun je samen met bijvoorbeeld je vriendinnen, zussen, collegas, buren, moeders en met een flinke dosis creativiteit, potjes porseleinverf, een vrolijke etagère, een baby servies-je of een theepot maken. Ik heb verschillende afbeeldingen maar je kunt ook je eigen afbeelding creëren of meenemen.
Workshop servies schilderen voor een creatief uitje in Eindhoven!
Workshop servies schilderen. Kies de workshop servies schilderen voor een creatief uitje in Eindhoven! Ook zon fan van al dat gezellige serviesgoed zoals Blond, Oilily en PiP? Kies dan voor de workshop servies beschilderen! Bij deze workshop krijgen jullie allemaal een theepot en kop en schotel om te beschilderen. Om inspiratie op te doen zorgen wij voor voldoende boekjes met voorbeelden. Onder begeleiding van een creatieve workshop coach gaan jullie aan de slag met porseleinverf en porselein stiften om het blanco serviesgoed naar eigen inzicht mooi te decoreren.

Contacteer ons