Zoeken naar workshop schilderen rotterdam

 
workshop schilderen rotterdam
Workshop schilderen Artpub voor creatieve workshops.
Voor ons uitje was de keuze gevallen op de schilder workshop Dikke Dames. De workshop was echt super leuk en de begeleiding deed het erg goed. Ik geef de workshop een dikke 9! Claudia, juni 28, 2017. In de pers. Dikke Dames schilderen.
Dikke Dames Schilderen Art Together Rotterdam.
High Tea / Lunch. Bedrijfsuitje schilderen Rotterdam. Home Dikke Dames Schilderen. Dikke Dames Schilderen. DIKKE DAMES SCHILDEREN, alleen of samen met een groepje vriendinnen of collegas. D ikke dames schilderen op een doek van 50-50 cm. Een super leuke workshop van ongeveer 25, uur.
Workshops in Rotterdam 50 creatieve en artistieke workshops.
Creatieve Workshops in Rotterdam. Zin om de creativiteit in jezelf naar boven te halen? Bij Maasstad Events zit je dan helemaal goed. Laat de Picasso in je los en doe een workshop schilderen. Een Rotterdamse workshop naaktmodel schilderen zit er hier nog niet in, deze schilderworkshop is namelijk voor jong en oud.
CurZusZo Cursussen Ik zoek een cursus voor mijzelf Tekenen Schilderen Tekenen en schilderen.
Het Jeugdcultuurfonds Rotterdam geeft kinderen tot en met 17 jaar, uit gezinnen met een minimum inkomen, de mogelijkheid om deel te nemen aan cursussen met een financiële tegemoetkoming. Deze kan oplopen tot 450, per jaar. Meer informatie op www.jeugdcultuurfonds.nl/rotterdam. Wil je hiervoor in aanmerking komen? CurZusZo helpt je graag verder! CurZusZo accepteert de VVV-bon als betaalmiddel voor een cursus/workshop. T 010 251 89 88. Of stel je vraag via ons contactformulier. Tekenen en schilderen.
Art Together Rotterdam Tot 65% Rotterdam, ZUID HOLLAND Groupon.
Lokaal Er op uit Plezier vrije tijd Kunst. Workshop Groot Paneel Schilderen van 5 uur bij Art Together Rotterdam, inclusief een lunch. Art Together Rotterdam. Beperkte tijd beschikbaar! 10 bekeken vandaag. Workshop Groot Paneel Schilderen incl. lunch voor 1 persoon.
tekenen en schilderen Rotterdamse Volksuniversiteit.
Tekenen en Schilderen impulsief/intuitief. Intuïtief schilderen wordt ook wel gezien als een proces waarin je loskomt van het denken. Tijdens deze cursus gaan we vanuit een korteimpuls" aan de slag, dit kan zijn muziek, poézie, gebeurtenis etc. De verschillende schilderopdrachten zijn een stimulans, waarin het zichtbaar maken van je innerlijke beleving centraal staat.
Workshops en cursussen in Rotterdam Cursussen-en-workshops.nl.
Leerzame Zaterdag Lenneke Saraber komt speciaal naar Rotterdam om een lange dag les te geven in het maken van sierpapier op rol en de werking en creatie van patronen. Hoe maak je een patr. Atelier Hella De Boo. Hella De Boo. Cursus tekenen/schilderen en workshops voor groepen, bedrijfsuitjes, familie en vrijgezellenfeesten zoals: Maak samen een kunstwerk Decoreer uw meubelstuk Versier een toiletbril Tek. Meubelmaken voor beginners. Bouw het zelf! Ben jij ook al heel lang van plan om een keer zelf een meubel te maken? Of lijkt het je gewoon leuk om meer te leren over hout en houtbewerking? De cursus Meubelmaken voor. In deze workshop leer je hol opbouwen van een portret in klei. Naar aanleiding van een contrastrijke foto op A4 formaat. De workshop is doorlopend, men kan ieder moment instappen. Taal Cultuur, Beeldhouwen. Cursus tekenen schilderen.
Workshop schilderen vanaf 2750, p.p.
Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in o.a. Tilburg, Den Bosch, Haarlem, Alkmaar, Amsterdam, Utrecht, Breda, Rotterdam, Limburg, Friesland, Groningen, Zwolle en andere steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.
Tekenen en schilderen CurZusZo Kidsproof Rotterdam.
CurZusZo heeft een zeer breed en gevarieerd programma aan cursussen, workshops en trainingen op het gebied van muziek, dans, toneel, yoga, creativiteit, kunst, cultuur, sport en persoonlijke ontwikkeling. Je kunt deze cursussen, workshops en trainingen volgens op het cursuscentrum in Rotterdam. Maar er zijn ook diverse andere locaties in Rotterdam en omgeving. Tekenen en schilderen.

Contacteer ons