Resultaten voor workshop schilderen twente

 
workshop schilderen twente
Workshop Schilderen Actief Twente.
Daarnaast zorgt de workshop voor een ontspannen sfeer, zo Leer je je collegas of vrienden beter en creatiever kennen. Je kunt met deze workshop alle Twentse indrukken op papier zetten maar ook de creativiteit de vrije loop laten bij de workshop schilderen. Na afloop kan het gemaakte werk, dat zorgt voor een blijvende herinnering aan een dag heerlijk vrij en creatief in Twente, mee naar huis.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Workshop Bloemschikken Enschede. In onze gezellige brocante ruimte in Enschede geven we met ingang vanaf eind februari workshops. Workshop Schilderen met acrylverf. In de Tuinen Mien Ruys wordt een workshop schilderen met acrylverf gegeven. De workshop is voor. Tuinen Mien Ruys.
Creatief Uit in Enschede.
Galerie Enschede De Deel door Studio Wijnand is een beeldentuin, galerie, cursus, workshop en expositielocatie voor overwegend glaskunst en keramiek. AKI ArtEZ Academie voor Art Design. Hulsmaatstraat 35, 7523 WB Enschede. ArtEZ hogeschool voor de kunsten leidt op voor beroepen waarin kunst, kennis en creativiteit centraal staan. Performance Factory voormalige Polaroidfabriek. Hoge Bothofstraat 45, 7511 ZA Enschede. De Performance Factory is een bruisende talentenfabriek voor onderwijs, kunst, cultuur, sport en ondernemerschap. Een unieke plaats in ontwikkeling, voor iedereen: van jong tot oud. Rigtersbleek Zandvoort 10, 7521 BE Enschede. TkkrLab Tukker lab is een plek waar mensen bij elkaar komen die geïnteresseerd zijn in digitale techniek hard en software, wetenschap en aanverwante onderwerpen. Getfertsingel 81, 7513GB Enschede. Bij Creatief Atelier Twente kun je terecht voor verschillende workshops en groepsuitjes. Creatief Atelier Twente verzorgt ook vrijgezellen, vriendinnen, kinder, en bedrijfsfeesten. Deurningerstraat 416, 7522CR Enschede. Gabrielle Kreatief organiseert al 24 jaar cursussen en workshops in het maken van huis en tuindecoraties, zoals schilderen, bloemschikken, glas in lood, mozaïek voor particulieren en bedrijven, kinderen en volwassenen.
Workshops in Overijssel Cursussen-en-workshops.nl.
Hof van Twente 1. Taal Cultuur 2. Persoonlijke Ontwikkeling 1. Schilderworkshop in deventer. ZIN IN EEN WORKSHOP SCHILDEREN IN HANZESTAD DEVENTER? Heb je nog nooit geschilderd en zou je dat een keer willen proberen? Schilder je al een tijd, maar zit je vast in je stijl?
Schilder cursus en schilder workshop Enschede.
Tekenen en schilderen. Mandala muurlamp maken. Bezielde kleurvlakken schilderen. Model tekenen en schilderen. Intuïtief en vrij schilderen. Buiten Schilderen/ Landschap. De mogelijkheden zijn. Popart stijl zelfportret schilderen. Blind portret schilderen van elkaar. Collage gemengd met schilderen. Mannelijk naakt schilderen. Schilderen op muziek.
Workshops Cursussen in Hof van Twente Hof van Twente.
Neem deel aan een titanium workshop! 1 2 Volgende. Hof van Twente. Hof van Twente is een gemeente met gezellige dorpen, fraaie landgoederen, monumentale boerderijen, molens, musea en een diversiteit aan kunst. Het coulisselandschap is een geweldig decor voor mooie fiets en wandeltochten.
Inspiratiehoeve creatieve workshops in de omgeving van Enschede.
Dikke dames Vrolijk Schilderij schilderen. Bekijk onze agenda. Handlettering, of te wel modern kalligraferen is hip en trendy. Kom het zelf proberen, je zult versteld staan van de resultaten! Kosten 30 p.p. Tijd 25, uur. KransenFun, de naam zegt het al, in deze workshop heb je vooral veel plezier en ga je aan de slag met jouw unieke krans.
Home Kitsch Koekjes.
eindresultaat tassen pimpen moeders en dochters. Dikke dames schilderen. Kinderfeestje taarten pimpen. Welkom bij Kitsch Koekjes. Creatieve, culinaire en beauty workshops. Evenementen en partyplanner. Online cadeau en hobbywinkel. Aan de rand van het centrum van Oldenzaal Twente / Overijssel tref je ons aan, moeder Rita en dochter Marieke, en samen zijn wij Kitsch en Koekjes.
atelier-verena.
Voor meer informatie en/of de mogelijkheden kunt u vrijblijvend kontact met mij opnemen. Als u een workshop wilt combineren met een overnachting in Hof van Twente, zijn er mogelijkheden genoeg. De natuur is schitterend en er zijn volop mogelijkheden om te wandelen of te fietsen.

Contacteer ons