Meer resultaten voor workshop schilderen utrecht

 
workshop schilderen utrecht
Workshops in Utrecht Cursussen-en-workshops.nl.
Kinderfeestje workshop canvas schilderij. Kinderfeestje canvas schilderij'Je' gaat het canvas doek bekleden met stof naar keuze. Om het doek tot echt schilderij te maken ga je het mooi maken stukjes stof, kralen, lintjes, etc. Cursus boetseren utrecht. Atelier Monique Sleegers Utrecht. De cursus Boetseren is een veelzijdig cursus voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt aan de hand van een opdracht gewerkt, maar er is ook ruimte om vrij te werken. Met een maximum. STORING AUB autobiografisch werken. De diepte in met jezelf als bron voor beeldend werk. Tijdens de cursus autobiografisch werken verken je welke onderwerpen en thema's' er voor jou toe doen in je beeldende werk. Film, Schilderen, Creatief, Fotografie, Beeldhouwen.
Schilder workshop GrachtenAtelier Utrecht.
Het schilderen van een heuse Andy Warhol portret voor een vertrekkende collega of bruidspaar, aan de slag met een echte Herman Brood, naaktschilderen of schilderen in combinatie met een museumbezoek? Alles is mogelijk bij ons! Bekijk hieronder het overzicht van al onze schilderworkshops.: Andy Warhol Portrettengallerij. Andy Warhol Big Portret. Painting in the Dark. Jij in Beeld. Aantal personen: 10 100. Tijdsduur: 2 uur. Prijs vanaf: 2400, excl. BTW P.P 2900, incl. Inclusief: locatie, schilderdoek, materialen, professionele begeleiding Deel dit uitje.: Vraag een offerte aan Print dit arrangement Schrijf een review Zet in wensenlijstje. Deze workshop valt goed te combineren met.: Andy Warhol Single Portret. Terug naar overzicht. copy 2015 GrachtenAtelier Oudegracht 185 3511 NE Utrecht M: 06-81013989 M: 06-26382951 Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap.
Schilderworkshops Utrecht GrachtenAtelier Utrecht.
Tijdens deze workshop staat het bedrijf centraal en kan iedereen zijn eigen creativiteit kwijt gedurende het schilderen. Brainstorm samen over de kernwaarden of andere. Bekijk deze workshop. copy 2015 GrachtenAtelier Oudegracht 185 3511 NE Utrecht M: 06-81013989 M: 06-26382951 Disclaimer Algemene voorwaarden Sitemap.
Tekenen en Schilderen Volksuniversiteit.
Meld u vandaag nog aan voor een tekencursus van Volksuniversiteit Utrecht. Door te schilderen kunt u op een creatieve manier uw gedachten en gevoelens uitdrukken op papier. Een schildercursus van Volksuniversiteit Utrecht is geschikt voor zowel beginners als gevorderden, iedereen werkt uiteindelijk aan zijn eigen projecten.
Workshop schilderen Artpub voor creatieve workshops.
Voor ons uitje was de keuze gevallen op de schilder workshop Dikke Dames. De workshop was echt super leuk en de begeleiding deed het erg goed. Ik geef de workshop een dikke 9! Claudia, juni 28, 2017. In de pers. Dikke Dames schilderen.
Schilderworkshop: maak uw eigen schilderij Puur Utrecht.
Ga naar het contactformulier of bel 030-2145099. Bezoek ons kantoor in hartje Utrecht. Bekijk alle 244 reviews. Bewaarde uitjes 0. U heeft geen uitjes bewaard. Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Kies een categorie.: Contact en adres. Gidsen en begeleiders. Puurutrecht.nl Workshops Creatieve workshops Schilderworkshop. Bob Ross workshop. Schilderen in het donker.
De Oude Werf: Werkplaats voor de Kunsten.
Hieronder kunt u meer informatie krijgen over data en prijzen als u klikt op de naam van de workshop of cursus. SOFT PASTEL: DIER PORTRET. SCHILDEREN OP GROOT DOEK. SOFT PASTEL BASIS. ONTDEK JE TALENT! Cursussen workshops in schilderen tekenen.
Els Vegter Schilderlessen schilderworkshops.
Met duidelijke vermelding van welke workshop. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Als je dit hebt ingevuld en retour stuurt, ben je aangemeld voor de schilderworkshop of cursus. Daarna ontvang je een btw-factuur voor de betaling. De lessen worden gegeven in het atelier in Utrecht.
Schilderen in het donker: originele schilderworkshop Puur Utrecht.
Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de laagste prijs voor uw groep. Spannende workshop met verrassende resultaten. Veel geboekt als teambuildingactiviteit in Utrecht. Uitstekend te combineren met de borrelboot of cocktailcruise. Iedereen kan meedoen. Waarom is Schilderen In Het Donker zo goed?
Home.
We hebben verschillende kunstwerken in onze gallerij, maar ook iets op maat maken is mogelijk. Omdat wij zelf schilderen zo heerlijk vinden willen we ons enthousiasme graag over brengen op anderen en zijn we zelf workshops gaan geven. Wie zijn wij. geeft op zon en zaterdagen super vette workshops in ons atelier op de Kanaallweg 86 in Utrecht.

Contacteer ons