Op zoek naar workshop tekenen en schilderen?

 
workshop tekenen en schilderen
Tekenen en schilderen met cursusboek Atelier 6.
Atelier 6 richt zich vooral op cursussen en workshops, denk aan tekenen, schilderen, fotografie, etsen. De Kunstkerk richt zich op kunstuitleen, kunstverkoop, kunstcadeauwinkel, educatie, lezingen en workshops. Er is afgesproken direct te starten met het linken van elkaars nieuwsbrieven en websites.
Cursus Tekenen Schilderen Leren tekenen schilderen NHA.
Wij bieden je de mogelijkheid om je extra te verdiepen in de kunst van het Tekenen en Schilderen. Met de uitgebreide cursus Tekenen en Schilderen begin je op hetzelfde niveau en leer je stap-voor-stap de fijne kneepjes van het vak.
Cursus Tekenen en schilderen Workshops cursussen Nu in het museum Rijksmuseum.
De jaarcursus Blok 2: Schilderen bestaat uit dertien lessen en vier rondleidingen. Volwassenen vanaf 16 jaar. Blok 1: Tekenen. Rondleiding: 10 januari, 21 februari, 4 april, 16 mei 2015, 1112 uur. Lessen: maandag 12, 19, 26 januari, 2, 9, 16 februari, 2, 9, 16, 23, 30 maart, 6, 13, 20 april, 11, 18, 25 mei, 1 juni 2015, 19.3022.30 uur. Blok 2: Schilderen. Rondleiding: zaterdag 12 september, 10 oktober, 14 november, 12 december 2015, 1112 uur. Lessen: maandag 14, 21, 28 september, 5, 12, 26 oktober, 2, 9, 16, 23, 30 november, 7, 14 december 2015, 19.3022.30 uur. Blok 1: 450 voor het hele blok. Blok 2: 325 voor het hele blok. Workshop Modeltekenen in het Rijks.
ZaadeL Makerij NijmegenCURSUS TEKENEN en SCHILDEREN ZaadeL Makerij Nijmegen. CURSUS TEKENEN en SCHILDEREN ZaadeL Makerij Nijmegen.
Medemakers van ZaadeL. CURSUS TEKENEN en SCHILDEREN. Deze cursus tekenen en schilderen biedt een afwisseling in het werken met zeer uiteenlopende teken en schildersmaterialen. Aan de hand van leerzame opdrachten kan zowel een beginner als de meer gevorderde zijn teken en schilderstechnieken verder ontwikkelen.
Cursus leren tekenen en schilderen Haarlem.
Kies een cursus Tekenen en Schilderen. Leren tekenen en schilderen in deze drukke tijd is een rustgevende bezigheid voor lichaam en geest, bedoeld voor iedereen. Naast het aanleren van de techniek geeft het je ook de kans om zonder woorden, gevoelens op papier te zetten.
Basiscursus tekenen schilderen SKVR Beeldende kunst.
Basiscursus tekenen en schilderen. Maak kennis met tekenen en schilderen in vijftien lessen. Heb je talent? Dan is dat mooi meegenomen, maar geen voorwaarde; iedereen kan leren tekenen en schilderen! In deze cursus gaat het om de basisbeginselen van het tekenen en schilderen.
Cursus Tekenen en schilderen.
Heb je nog geen of weinig ervaring met tekenen en schilderen, maar heb je zin om aan de slag te gaan met deze vorm van beeldende kunst? In de cursus Tekenen en schilderen basis maak je kennis met verschillende tekentechnieken en materialen als houtskool, contékrijt, kleurkrijt, potloden, rietpen en nog veel meer.
WORKSHOPS-OP-MAAT TEKENEN-SCHILDEREN Danielle Lemaire.
viering gezins dag. In de workshop geef ik u een opdracht waarin ik u laat oefenen in kijken, waarnemen, herinneren en weergeven. De bedoeling is dat we diverse facetten van het tekenen en schilderen doornemen en werken aan een eindwerkstuk.

Contacteer ons