Resultaten voor de schilderij of het schilderij

 
de schilderij of het schilderij
De of het schilderij? Eerste hulp bij lidwoorden hetofde.
de of het? wanneer gebruik je welk lidwoord? Het meest gebruikelijke lidwoord is: het schilderij. In onze database staat.: 0x de schilderij. 8x het schilderij. er zijn vooralsnog geen voorbeelden voor schilderij beschikbaar. is het die of dat schilderij. Veel Gezochte Termen.
De of het schilderij? Welk lidwoord.
Bekijk hier de betekenis van schilderij. Deutsch: Malerei Bekijk of het der of die Malerei is. Français: peinture Bekijk of het Le o La peinture is. Jou of jouw: jouw schilderij. Wat rijmt er op schilderij. Elk of elke: Elk schilderij.
schilderij Vertaling Nederlands-Duits.
K Dictionaries Ltd. de schilderij v. das Bild; die Darstellung; das Gemälde; die Malerei. Bronnen: Engoi Woordenschatoefeningen; interglot; Wiktionary. Voorbeeldzinnen met schilderij. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden?
schilderij WikiWoordenboek.
Dit zou verklaren waarom het woord ook een vrouwelijk woord kan zijn. schilderij o of v. kunst een met verf op doek of andere achtergrond gemaakte afbeelding. De schilderijen van Rubens en Rembrandt zijn wereldberoemd. genreschilderij, glasschilderij, olieverfschilderij, waterverfschilderij. schilderijenkabinet, schilderijententoonstelling, schilderijhaak, schilderijlijst.
Schilderij Wikipedia.
Voor het gelijknamige album, zie Schilderij album. Het wereldberoemde schilderij de Mona Lisa van Leonardo da Vinci. Een schilderij is een met verf gecreëerde afbeelding gemaakt door een kunstschilder, uit een bepaalde periode van de schilderkunst. Als ondergrond wordt meestal doek of paneel gebruikt.
Schilderij 10 definities Encyclo.
Een schilderij is een met verf gecreëerde afbeelding gemaakt door een kunstschilder, uit een bepaalde periode van de schilderkunst. Als ondergrond wordt meestal doek of paneel gebruikt. Schilderijen op andere dragers, zoals papier, komen ook voor. Vóór het schilderen op doek werd veelvuldig op muren geschilderd.
Schilderen/Diepte in je schilderij Wikibooks.
Door in de achtergrond minder felle kleuren te gebruiken dan in de voorgrond. Meng de kleuren daarvoor met wit en een beetje van de complementaire kleur. Een bijzondere vorm van het warm-koud contrast is het atmosferisch perspectief, dat effectief is om diepte te suggereren in een schilderij van een landschap. Hieraan is een apart hoofdstuk gewijd. Het gebruik van lijnperspectief. Ook hieraan is een apart hoofdstuk gewijd. Het gebruik van overlappende figuren of voorwerpen.

Contacteer ons