Op zoek naar workshop schilderen zeeland?

 
workshop schilderen zeeland
Creatieve workshops in Zeeland Workshoppen.nl.
Workshop Schilderen in. De workshop Schilderen in Zeeland is een ontzettend leuk creatief uitje, dat u kunt gebruiken als onderdeel van een uitstapje met vrienden, familieleden of collegas. Lees meer over deze workshop. Bent u op zoek naar een creatieve en gezellige workshop?
Cookies op ZeelandNet.
We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld. Om door te gaan dient u de cookies te accepteren.
WORKSHOP SCHILDEREN Schatkamer-Zierikzee, Koken, cadeaus, wonen, workshops, sieraden!
SCHILDER WORKSHOP BE" HAPPY." Een avondje gezellig creatief zijn? iedereen kan schilderen en jullie ook! We gaan dit mooie kunstwerk maken, je wordt van het begin tot het einde begeleidt en geholpen. We schilderen deze superleuke bus op het strand, een eigen.
Workshops in Zeeland Cursussen-en-workshops.nl.
Workshops en cursussen in Zeeland. Deze workshops worden de komende tijd gegeven in Zeeland. 17 februari 2018. Kennismaking met harp. In deze workshop kan je kennismaken met een bijzonder instrument: de harp. We gaan de harp leren kennen aan de hand van een aantal Keltische melodie├źn.Je hoeft geen kennis te hebben van h. 19 februari 2018. Cursus aquarelleren voor volwassenen. In deze cursus brengen we u de fijne kneepjes van het vak bij, zodat u dit eigenzinnige materiaal feilloos leert beheersen.Deze cursus is zowel voor beginners als voor de meer gevorderde. 21 februari 2018. Tekenen en schilderen openatelier voor volwassenen.
Workshops Aquarelleren.nl Workshops en Aquarellen.
Search for: Search. Bent u op vakantie in Zeeland? dan kunt u dat combineren met een workshop/masterclass aquarelleren of olieverf schilderen in Middelburg. Vanaf 2000 geef ik praktijkgerichte workshops aquarelleren. Ik ben gespecialiseerd in het geven van workshops/masterclasses in de zogenaamde nat-in-nat techniek voor beginners en/of gevorderden in mijn moderne atelier in Middelburg. De workshops zijn op maat, dus dat betekent dat er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke wens wat betreft: onderwerp, keuze van de tijd en datum van de workshop en de duur van de workshop die u wilt reserveren.
Catherine Gathier verzorgt professionele schildercursus, schilderworkshops en schildervakanties.
Schilderen op vakantie? Schildervakantie in Zeeland 2018 met Catherine Gathier. Heeft u zin in een schildercursus aan zee waar u een heerlijke ontspannen vakantie kunt combineren met leerzame schilderlessen? Wij bieden u een schildervakantie waar alles compleet voor u wordt verzorgd.
Workshops en cursussen bij Dikke dames schilderen Zeeland Cursussen-en-workshops.nl.
Dikke dames schilderen. Gezellige workshop schilderen van 25, uur bij Coffeebar Shineleer: hoe je zelf de razend populaire Dikke Dames kunt schilderen.Maak een leuke Boerin of een ander typetje wat geniet van he. Lieve mensen, We hebben weer een nieuwe workshop gepland.
Cursus Tekenen en schilderen Creatief Zeeuwse Volksuniversiteit.
Cursus: Tekenen en schilderen 1. Met de cursus Tekenen en schilderen woensdagochtend kunt u meedoen als beginner maar ook als u al ervaring heeft. Veel individuele aandacht in een gezellige groep. 24 lessen van 2 uur in Middelburg Meer informatie.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Oer-Hollandse klompen Schilderen en / of pimpen in Je eigen smaak Tijdens dit Gezellige. Maak tijdens de workshop steigerplank pimpen je eigen persoonlijke kapstok, memoplank of gewoon een. Workshop encaustic Wasschilderen. De Workshop Intuïtief wasschilderen Encaustic kun gezellig met een eigen groepje. Beeldhouwen in speksteen voor kinderen. Speksteen is een hele zachte steensoort die gemakkelijk te bewerken is. Kinderen vinden het. Jan Kettelerij, beeldend kunstenaar. Sint Jansteen, Zeeland.

Contacteer ons