Resultaten voor koe schilderen workshop

 
koe schilderen workshop
WORKSHOP KOE TIP Originele, hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Iedereen maakt zijn of haar persoonlijke koe in een geheel eigen design. Iedere koe zal dus uniek worden. Optie 2: Workshop grote koe beschilderen. Deze grote koe is ongeveer 1 meter hoog en 125, meter lang. Tijdens de workshop schilderen alle deelnemers gezamenlijk deze koe.
schilderij koe
WORKSHOP KOE TIP Voor meer dan 100 vrijgezellen uitjes en teamuitjes Workshopevents.
Verrassing voor Elly Workshopevents te Dordrecht Workshop koe beschilderen 2 personen vrijdag 22 mei 2015 Cijfer 90., Hollandser kan niet: Koeien schilderen! Teamuitje CAK CAK te Den Haag Workshop koe beschilderen 15 personen dinsdag 26 mei 2015 Cijfer: 80., We hebben ons enorm vermaakt met de koeien beschilderen!
schilderen
Koe schilderen koeschilderij. Workshop op de boerderij. Farmsurvival Spanbroek Boerderij survival op de de boerderij van familie van Stralen.
De workshop vind plaats op de voergang in de stal tussen jullie loeiende modellen! Jullie kiezen een afbeelding en gaan vanuit een schets en zeer deskundige begeleiding beginnen met jullie eigen unieke koe met een spetterende zelfgekozen kleur achtergrond. Dit alles wordt stap voor stap uitgelegd.
Taxi Utrecht
Workshop koe of geit schilderen Taribush uitjes.
Workshop koe of geit schilderen. onder begeleiding van een kunstenaar. Een bonte of een met een sik? Deze workshop wordt gehouden in de stallen of lekker buiten in het weiland van de Taribush Boerderij nabij Wijster óf in de natuur bij onze geiten in Lheebroek.
Koeien Beschilderen Workshop.
Geslacht of leetftijd maakt niet uit, een koe beschilderen kan iedereen! Tijdens deze workshop gaat iedereen zijn persoonlijke papier maché koe beschilderen. Met een ruim assortiment van kleuren en stijlen is het voor iedereen mogelijk een unieke koe te ontwerpen.
Workshop koe schilderen Leiden Workshop koe pimpen.
Workshop koe schilderen Leiden; Hollandser dan de workshop koe schilderen / koe pimpen kan het niet worden! Tijdens deze workshop in Leiden gaat u een koe van ecoshape papier mache van ongeveer 25 centimeter beschilderen. Ook kunt u ervoor kiezen deze koe te beplakken.
Workshop koe schilderen in Noord Holland.
Koeien zijn geweldige dieren om te schilderen en ze zijn ontzettend populair. Bij de workshop koe schilderen gaat iedereen naar huis met een prachtig schilderij van een koe. Een leuke workshop om te doen met een grote groep vrienden of collegas, maar alleen inschrijven kan natuurlijk ook.
Koeien beschilderen Workshop Fundustry Events.
Kies uit ons ruime assortiment van kleuren en stijlen en ontwerp een unieke koe. Deze workshop is uitermate geschikt voor allerlei soorten uitjes, zoals vrijgezellenuitjes of vriendinnenuitjes. De papier maché koe is 35 centimeter en iedereen beschildert deze naar eigen wens.
Schildercursus Koeien beschilderen.
Van tevoren wordt er bepaald wat er beschilderd gaat worden. Een levensgrote koe, een kalfje of een miniatuurkoetje. Wij zorgen ervoor dat de te beschilderen koeien aanwezig zijn in de ruimte waar we gaan schilderen. Dat kan dus bij u op locatie zijn of bij ons op locatie in ons eigen atelier of op een van de andere locaties waar wij mee samenwerken.

Contacteer ons