Zoeken naar workshop schilderen groningen

 
workshop schilderen groningen
Workshops in Groningen Cursussen-en-workshops.nl.
In samenwerking met Museum de Buitenplaats en Atelierwinkel Eelde-Paterswolde geef ik een GRATIS workshop Koeien Tekenen onder de vlag van de landelijke manifestatie The Big Draw welke. Fotocursus basis groningen. FotocursusBasis in Groningen inclusief een praktijkles voor de beginnende fotograaf die via een basiscursus meer wilt leren over de basistechnieken van fotografie en de instellingen van. Handlezen, handlijnkunde, handen lezen. Handlezeres Samiera geeft interessante workshops handlezen, bedoeld voor groepen zoals vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendinnendag, zussendag, studenten, verjaardag. Meubel maken, houtbewerking. Wij geven workshops Houtbewerking: Meubel maken, Beeldhouwen en Houtdraaien. Tevens kunt u bij ons terecht voor workshops Metaalbewerking en Smeden.Voor meer informatie: kijk op onze webs. Creatief, Interieur, Beeldhouwen. Nieuwsbrief Meld je aan en blijft op de hoogte van updates! Glas in Lood. 3D object vilten bij Atelier Mijn Hemel. Bloem en taart. Bloemen schilderen met olieverf, snelle techniek alla-prima, nat-in-nat.
Creatieve workshops voor bedrijfsuitje, familieuitje of vriendinnendag.
Mozaiekworkshops voor volwassenen en kinderen in Hoogezand. Ook mogelijk op locatie, dan geld kleine benzinevergoeding. Een kunstzinnige les, schilderen met vrienden, met zijn twee├źn of gewoon in uw eentje? Dan is een workshop Schilderen. Voeg uw workshop toe Creatieve workshops in Groningen.
Creatieve workshops in Groningen Workshoppen.nl.
Wie van schilderen houdt kan zich helemaal uitleven tijdens een workshop Action Painting-Abstract Schilderen of een workshop Klompen Schilderen. Andere beschikbare creatieve workshops in Groningen zijn onder andere een workshop IJssculpturen of een workshop Keramiek. Kijk voor het volledige overzicht van alle beschikbare creatieve workshops in Groningen op deze pagina.
Cursus Figuratief schilderen VRIJDAG Groningen.
Daarvoor geldt dat de ene manier niet beter is dan de andere; het is uitvinden wat jouzelf het beste ligt! Schildercursus in Groningen. Ben je benieuwd naar de andere schildercursussen bij VRIJDAG in Groningen? Kijk dan hier voor ons hele cursusaanbod schilderen.
Het Paleis Groningen: hotel, zaalverhuur, bedrijven kunstenaars.
Groningen: Cursussen en workshops MartiniStad.
Workshop met 3 Groningse dames. Zomer-zang-schilder-sprookjes-workshop in juli en augustus, in een prachtig landhuis in Frankrijk. Kijk voor meer informatie op de website onder workshops en foto's. A-kerkhof 10 9711JB Groningen T 06 10392118. Cursussen Nederlandse Gebarentaal NGT. NGT is de natuurlijke taal van doofgeboren mensen, en wordt dus ook vooral door deze groep doven gebruikt. Tijdens deze cursus leer je de taal Nederlandse Gebarentaal, d.w.z. je leert de gebaren van de NGT, maar ook de eigen grammatica en uitdrukkingen van de NGT. Van de cursus NGT zijn twee modules beschikbaar, een derde en vierde module zijn in ontwikkeling. cursussen tekenen, schilderen, ruimtelijk vormen, meubelmaken, edelsmeden, keramiek, textiel mode, weven, fotografie, film video, computervormgeving, jongerenatelier, kinderwerkplaats.
Schildercursussen en schilderworkshops in Groningen! Schildervakanties.
SCHILDEREN EN ZEILEN. Schilderen en zeilen Wadden. Varen en schilderen rivieren. Schildercursussen en schilderworkshops in Groningen! 21 februari 2018. Schildercursussen en schilderworkshops in Groningen! Schildercursussen en schilderworkshops in Groningen! by / dinsdag, 21 mei 2013 / Published in Geen categorie.
Schilderworkshops in Nederland.
Bij een hapje en drankje wordt het uiteindelijke resultaat gezamenlijk bekeken. Deze workshop is geschikt voor groepen vanaf 10 personen, verschillende locaties zijn mogelijk. Centrum van Groningen: in het eigen kunstatelier, tevens expositieruimte. Hier kunt u ook kennismaken met de eigen schilderijen en werkwijze.
Creatieve Workshops Schilderen Art Lef Groningen.
Je hebt hierin de mogelijkheden om bijvoorbeeld een foto/afbeelding verder te beschilderen. Ook kan je kiezen om een product te beschilderen, een wijnkist, dierenfiguur etc. Er zijn vele mogelijkheden bij de workshop schilderen waarin creativiteit voorop staat bij Art Lef in Groningen.
Workshop Groningen Pink Pepper biedt ruim 80 uitjes voor alle doeleinden.
Of gezamenlijk een prachtig kunstwerk schilderen. De bruid heeft dan voor altijd een onvergetelijk aandenken aan haar workshop Groningen activiteit. Zijn jullie meer het type groep voor een quiz? Kijk eens bij de Ik hou van Holland quiz of de populaire pubquiz.

Contacteer ons