Op zoek naar workshop servies schilderen?

 
workshop servies schilderen
Workshop servies schilderen.
Maak een uniek beschilderd servies met deze creatieve workshop. Met een workshop servies of keramiek schilderen ga je aan de slag met speciale verf een tegel, bord, schaal of zelfs een heel servies. Absoluut een creatieve workshop waarbij je in aanraking komt met de speciale technieken van het servies schilderen.
Workshop Servies schilderen ongewoonbijzonder.
Plaats een bericht. Workshop Servies schilderen. Kom servies schilderen bij Ongewoonbijzonder in Heerlen. Deze workshop is 1 les in de avond, en duurt ca. Deelname aan deze workshop is maximaal 20 personen of minder. Wij vullen het aantal deelnemers zelf in.
Workshop beschilderen van porselein, voor groepen zoals vrijgezellenfeest, kinderfeestje en vriendinnendag en individuele workshops bij Swiethart te Weert.
Workshop Porselein beschilderen als vrijgezellenfeest. Voor een echt origineel vrijgezellenfeest kies je voor een workshop Porselein beschilderen. Samen met de aanstaande bruid gaan jullie porselein beschilderen. Jullie kunnen bijvoorbeeld samen een bruidsschat schilderen: iedereen beschildert een onderdeel van bijvoorbeeld een theeservies of tapasservies voor de bruid.
Vrijgezellenfeest voor vrouwen in Den Haag.
De workshops worden gegeven op de parterre van een statig oud Haags huis in een prachtig artistiek huiskameratelier. De ruimte is een extravagante mix tussen Art Deco en Art Depot en hangt vol met kroonluchters, schilderijen, spiegels, exotische prullaria, overige te bedenken bezienswaardigheden en natuurlijk heel veel servies. Creatief, laagdrempelig, ongedwongen, met een swingend of zwoel muziekje op de achtergrond tijdens de workshop en super smakelijk smullen.
Servies beschilderen workshop GrachtenAtelier Utrecht.
Bedrijf in Beeld. Naaktmodel schilderen in het donker. Sushi Sail Away. Ben je het saaie witte servies zat? Fleur je servies op met een beschilderde nieuwe koffiemok of ontbijtbordje! Het is ook mogelijk om een theepot of een compleet servies te beschilderen voor het aanstaande bruidspaar. Aan het einde van de workshop gaat het servies nog even kort de oven in om af te bakken.
Huiskameratelier Servies beschilderen.
Bovendien is het een slimme activiteit; je bent een paar uurtjes zoet, je hoeft misschien niet meer op zoek naar een cadeau en het servies is als normaal bruikbaar. Partyworkshop voor groepen. Hoe werkt nou zo'n' workshop? Een korte schets. Individueel schilderen: afhankelijk van het budget dat je gaat besteden kun je serviesdelen uitzoeken.
Workshop servies schilderen Simpel en Puur.
Je bent dus niet verplicht de afbeeldingen enof teksten die we op voorraad hebben te gebruiken. Je bent vrij te bepalen wat jij op je servies gaat schilderen. Tijdens de workshop bepaal je zelf wat je gaat schilderen. Een mok, bord, soepkom, schaaltjes enz.
WORKSHOP SERVIES BESCHILDEREN TIP Originele, hippe workshops en uitjes voor vrijgezellenfeesten en teamuitjes.
Na het schilderen hoeft het servies alleen nog afwasbestendig gemaakt te worden, dit doen we door het servies af te bakken. Wij geven na afloop van de workshop een beschrijving mee hoe je zelf thuis het servies kan afbakken in de oven.
Workshop servies schilderen voor een creatief uitje in Eindhoven!
Workshop servies schilderen. Kies de workshop servies schilderen voor een creatief uitje in Eindhoven! Ook zon fan van al dat gezellige serviesgoed zoals Blond, Oilily en PiP? Kies dan voor de workshop servies beschilderen! Bij deze workshop krijgen jullie allemaal een theepot en kop en schotel om te beschilderen.

Contacteer ons